MENUKAART

Te Koop in Tilburg,-
Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.

KEUZE MENU

3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)

4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)

5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)

6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

 

MENU VAN DE CHEF

Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

3 gangen 49.00

4 gangen 62.50

5 gangen 72.50

6 gangen 82.50

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard |sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs

Tartaar van tomaat (v)
schuim van manchego | aardappelkaantjes |
groene kruidenolie

Soft shell krab in panko

mousse van broccoli | crème van rode ui | romanesco | kruidenslaatje | vinaigrette van peterselie

 

Gepekelde zalm
harissa-mayonaise | limoengel | suikerpinda’s | vinaigrette van aceto en honing

Rouleaux van maïskip
compote van rode ui | truffelmayonaise | bundelzwam | krokant van brioche | geroosterde pistache

Huisgemaakte pastrami
gerookte geitenkaascrème | maki van witlof | crunch van walnoot | enoki | tuille van lavas

Strandkrabbensoep
gamba | mossel | kokkel

Kokos-pompoensoep (v)
geitenkaas | pompoenpitten

HOOFDGERECHTEN

Pangebakken andijvie (v)
geblakerde citroencrème | olijf | aardappelkroketjes | vlierbloesem-groentejus

In klei gegaarde aardappel (v)
truffelaardappel | gekonfijte aardappel |
Pommes Anna | rucola | krokant van gefermenteerde aardappel | bouillon van aardappel en saffraan

‘Oma’s van alles wè’ (v)
witte bonencrème met steranijs | koolsoorten | radijs | gel van garam masala | kruidenmelange | vinaigrette van sjalot

Op de huid gebakken zeebaars
komkommer | geroosterde courgette | beurre blanc van dashi
On the side: tartaar van zeebaars |
vinaigrette van dashi | tapioca kroepoek met komkommer en limoen | karnemelk-ijs

In bruine boter gegaarde schol
bloemkool | crème van walnoot | roomsaus van eendenlever

Lam
lamsrump | lamsstoof | geglaceerde rode ui | bieslook | bosui | lamsjus met granaatappel

Bavette

peterseliewortel | bimi | zoetzuur van mosterdzaad |
jus van kruidnagel en kardemom

Gelderse hoen
koolrabi | peterselie | zilverui | kervel | prei-olie | uienring | jus van gekarameliseerde ui

TE KOOP All-IN MENU

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen      99.00

5 gangen     118.00

6 gangen     135.00

BIJGERECHTEN

Portie friet met Te Koop,- frietsaus  4.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90

NAGERECHTEN

Uit elkaar getrokken citroentaartje

lemon curd | meringue | harde wenerdeeg | citrus | bloedsinaasappel sorbet

 

Aardbeienmousse
witte chocoladecake | yoghurt | verse aardbei | aceto balsamico | Thaise basilicumroomijs

Saffraanmousse
bergamotgel | kurkuma-roze pepermeringue | Chai-mango ijs

Wentelteefje van brioche
compote van dadel | Schrobbelèr | tallegio | crumble van bacon

Panna cotta van kers
gel van kers | pure chocolade spongecake |
pure chocoladecremeux | ‘La Trappe Blond’ ijs

Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | perengelei | zoete uiencompote | bananenbrood
Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen

met speciale koffie + 4.50

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

»

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures

»