Facebook

Menu

 

Onze avondkaart

Voorgerechten

Ambachtelijk brood 4,20
100 % natuurlijk | speciaal voor Te koop,- ontwikkeld | Hojiblanca extra virgin olijfolie
| fleur de sel | roomboter 

Zalm 9,90
Geschroeid | tandoori | gefermenteerde knoflook| aardappel crème
| citrus | piment olie | sepia | zeewier

Tonijn 11,00
Gemarineerd | poffertje van octopus | dashi | ponzu | yuzu | chioggia biet | zeewier tempura

Garnalen 9,90
Crunch van aardappel | cashewnoot | pijnboompit | knoflook | limoen| kreeften karamel | Japanse mayonaise | vene cress

Tartaar 11,-
Diamanthaas | eidooier | vadouvan crème | sjalot | tarwegras
Supplement eendenlever € 4,50

Tom kha kai 8,90
Kippendijen | mihoen | rode peper | kokos | shiitake | bruine beukenzwam
| bosui | sesamolie

Tomaat 8,90
Tartaar van tomaat | kletskop van tijm| rucola | basilicum | olijfolie | 25 jaar oude balsamico

Soepen

Paprika soep 8,-
Gepofte paprika | mulfilet | olijfolie

Pompoen soep 8,-
King krab| gedroogde tomaat | pompoenpitjes | citrus

Bospaddenstoelen soep 8,-
Truffel crostini

Salades
Al onze grote salades worden geserveerd met brood. klein/groot

Gamba salade 9,75/15,75
Gepelde gamba’s | citroenmayonaise | yoghurt yuzu | venkel | bosui
| peterselie | pittenmix 

Geitenkaas salade 9,75/15,75
Gerookte geitenkaas | aardbeien | amandelschaafsel | gerookte amandel
| 12 jaar oude Aceto Balsamico 

Roquefort salade 9,75/15,75
Blauwschimmelkaas | spinazie | kweepeer | gerookte noot | kalamansi | olijfolie 

Hoofdgerechten

Zeebaars 21,-
Lijn gevangen | gamba’s | citroengras | langoustine karamel | schelpdierenjus

Kabeljauw 19,90
Hollandse | kruidenkorst | dille | rode wijnjus | gefrituurde kappertjes

Kalfssucade 21,-
Gestoofd | gebrande langoustine | pistache | zoete aardappel | komijn
| krokant kalfsnek | kalfsjus

Runderhaas 23,-
Graan gevoerd | knolselderij | la ratte aardappel | gebrande ui
| schuim van ras el hanout en gedroogde ham

Burger 18,-
100% black angus rib-eye | iberico spek | eendenlever | brioche | couer de boeuf tomaat | patatas van zoete aardappel | piri-piri | truffelmayonaise

Ras varken 19,90
Iberico | 3 bereidingen | wang | nek | buik | aubergine cremé | gegrilde bosui | PX sherry | macadamia noot | braadjus

Tagliatelle 18,-
Al dente | gamba’s | morilles| bosui | peulvruchten | kervel
Ook vegetarisch te bestellen met verse truffel

Supplementen
extra friet / extra aardappelkroketjes / extra groenten / salade € 2.75
eendenleverkrullen € 5.-
gebakken eendenlever € 6.-

Nagerechten

Parfait 8,50
Nougatine | pure chocolade | zoute karamel | Madeleine | espuma | amandelchips

Passievrucht en witte chocolade 8,50
Verschillende structuren | Drambuie | witte chocolade-ijs | gel van passievrucht

Kokos 8,50
Cremeux | ijs | crème brûlée | mandarijn | tandoori | pinda | rode peper | citrus

Langres 11,-
Gekarameliseerd | Franse kaas | peer | eendenlever | geroosterde hazelnoot | suikerbrood | bijenpollen | kalamansi

Kaas 11,-
Vijf Europese kaassoorten / mosterdpeertjes / appelstroop / huisgemaakte vijgenkletsenbrood / noot. Ook te bestellen met een port proeverij van Fonseca port + €8,-


Kindergerechten

VOORGERECHTEN

Bambino steak tartaar € 6,50
Zoete mayonaise | toast

Gamba’s € 6,50
Grote garnalen | knoflookkruidenolie

Soepje van de dag € 4,75
Wisselend

Kinder broodplankje  € 2,50
Brood | roomboter | olie

HOOFDGERECHTEN

Biefstuk € 12,50
Friet | jus | appelmoes

Kibbeling € 7,50 
Van kabeljauwwangen met ravigotesaus 

Snackspies € 7,50
Verschillende snacks op een spiesje met krulfriet, appelmoes en salade 

Poffertjes € 7,50
Roomboter | poedersuiker | stoop 7,50

NAGERECHTEN

Mini Magnum € 3.95
Classic met extra versiering

Verrassingsburger € 5,95
Ijs-burger in een hamburgerbakje met verrassing 

Appeltaart  € 4,95
Vanille ijs | slagroom